Bijenkorf Rotterdam

Lichtontwerp van de Bijenkorf Rotterdam door Beersnielsen lichtontwerpers
Lichtontwerp van de Bijenkorf Rotterdam door Beersnielsen lichtontwerpers
Lichtontwerp van de Bijenkorf Rotterdam door Beersnielsen lichtontwerpers
Lichtontwerp van de Bijenkorf Rotterdam door Beersnielsen lichtontwerpers

The Bijenkorf is refurbishing it’s stores and has assigned Beersnielsen for the lighting design. The Bijenkorf Rotterdam will be transformed to a new shopping experience in 2018. Beersnielsen has been responsible for the lighting design of the interior and the exterior. The transformation will be carried out in several stages.

Starting point in the new design is getting back the beautiful architecture of Breuer, the initial architect of this department store built in 1957. For the lighting design the pillars and coves around it are a beautiful challenge. We experimented with mock-ups to obtain the best result.